Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Dani Oțil, pregătit să dea inelul! A fost vrăjit de ispita de origine română din serialul ”Tânărul Papă”: "Eu mă pierd când văd femei frumoase"

Actrița Mădălina Bellariu Ion a fost selectată de regizorul Paolo Sorrentino pentru rolul ispitei lui Jude Law în serialul ”Tânărul Papă”.

Actrița Mădălina Bellariu Ion a fost selectată de regizorul Paolo Sorrentino pentru rolul ispitei lui Jude Law în serialul ”Tânărul Papă”

"Am 25 de ani şi nu sunt căsătorită. Am terminat actoria la Londra şi sunt din Piteşti", şi-a început actriţa prezentarea, la cererea lui Dani, desigur. "Eu mă pierd când văd femei frumoase şi care mai au şi cariera", a spus matinalul.

Cum a fost la preselecţie şi cum a reacţionat când a aflat marea veste aflăm din materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro