Antena Căutare

Dani Oțil, probleme de vorbire și mers în copilărie. Cum l-a vindecat medicul ortoped

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți prezentatori TV. Acesta a vorbit în direct la "Neatza cu Răzvan și Dani" despre problemele de sănătate pe care le-a avut în copilărie.

Dani Otil, zambeste la camera si este imbracat intr-un tricou gri.
Dani Oțil, probleme de vorbire și mers în copilărie

Dani Oțil a dezvăluit că în copilărie a avut probleme de vorbire, dar și de mers. Acesta a învățat să vorbească și să meargă foarte târziu.

"Am vorbit târziu pentru că n-am avut lucruri de spus. Și ai mei mă lăsau într-o încăpere cu pești, eu luam de la pești, pești luau de la mine tăcerea. Nu știu cât am stat așa în mintea mea, nu mi-a zis mama, dar am mers foarte târziu și de vorbit, se pare că am vorbit ultimul din familie.", a mărturisit prezentatorul TV.

Dani Oțil a ținut neapărat să facă și câteva glume. "Cred că ai mei fiind oameni de la țară s-au bucurat că nu vorbesc.", a mai adăugat el.

Cum l-a vindecat medicul ortoped

Părinții prezentatorului și-au dat rapid seama de posibilele probleme pe care le putea avea copilul lor și au mers la ortoped.

Se pare că situația lui Dani Oțil nu a fost una așa de gravă, prezentatorul mergea de-a bușilea doar pentru a atrage atenția părinților. "Mergeam, dar în patru labe și trăgeam un picior după mine. A fost nevoie de un ortoped cu creier. Fără radiografie, fără consult, fără să mă tragă de picioare și-a dat seama că nu am nimic, ci îmi trăgeam piciorul după mine pentru a căuta atenție și pentru a mă alinta.", a mai spus Dani Oțil, amuzat de situație.

Îl puteți vedea pe Dani Oțil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00, la "Neatza cu Răzvan și Dani", pe Antena 1.

Rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Rețetă de crumble cu pere în sos de coniac, preparată de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x