Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dani Oțil, revoltă în direct! Matinalul a avut o discuție aprinsă în culisele emisiunii Neatza: "Nu vreau conversație. Haideți să nu mai vorbim!"

Dani Oțil a avut parte de o discuție aprinsă în culisele emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Matinalul a ținut să transmită un mesaj celor care vor să vorbească cu el.

Dani Oțil a avut parte de o discuție aprinsă în culisele emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Matinalul a povestit o experiență recentă pe care a avut-o cu una dintre colegele lui, imediat după ce s-a întors de la mare.

"S-a spus la horoscop că sunt prea direct și sincer. Am colegi care au confirmat această treabă. Să vă explic. Intru în machiaj. Eu, nimic. Machiajul zice.", a spus Dani.

Make-Up Artist: "Cum e la mare? "

Dani: "Banal. Ca în anii trecuți."

Make-Up Artist: "Eeee... ție niciodată nu îți place. Tu întotdeauna ești nemulțumit."

Dani: "Bine, atunci e foarte tare la mare!"

Make-Up Artist: "Eh, acum zici numai să auzim noi că a fost tare, să nu zicem..."

Dani: "Mie mi-a plăcut, dar mi s-a părut totul normal."

Make-Up Artist: "Totul e normal la tine, nu e nimic altfel."

Dani: "A fost bubuială, muzică."

Dani Oțil a avut un mesaj pentru colegii lui care încearcă să aibă o conversație cu el. Prezentatorul le-a spus că va propune din toamnă, pe lângă măști, obligativitatea purtării căștilor, pentru a evita conersațiile de orice tip.

"Haideți să nu mai vorbim! Eu o să vorbesc mai sus, dacă se poate. Înafară de obligativitatea purtării măștii în interior, să purtăm și căști." , a spus matinalul.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Video