Antena Căutare

Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie!: "Am dat un camion de bani pe bijuterie. Toată lumea mă felicită. Zici că am luat un examen"

În concediul dintre ani, Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie. ”Am dat un camion de bani pe bijuterie. Toată lumea mă felicită. Zici că am luat un exament”, a spus prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

"Putem să te felicităm de acum pentru o viitoare logodna", spunea Bianca la horoscop anul trecut pentru zodia lui Dani, facioară. Și chiar așa a și fost! Dani Oțil a făcut pasul cel mare și a decis să-și unească destinul cu Gabriela Prisacariu. Tânăra domnișoară a fost manechin la „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie!: "Am dat un camion de bani pe bijuterie. Toată lumea mă felicită. Zici că am luat un examen"

Gabriela Prisacariu

Smiley News - Anunţul amuzant postat în scara unui bloc din București: "Atenție tuturor! De luni 13.01.2020..."... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Ursuleții de pluș de la raionul de băuturi alcoolice vs copilul care dă zăpada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x