Antena Căutare

Dani, tu care zici că nu se poate, ia și învață! Amalia, pe tocuri, s-a apucat pe pedalat o bicicletă chiar în platou

Amalia, responsabilă cu horoscopul de la Neatza, a reușit să meargă cu bicicleta în ciuda faptului că purta o pereche de sandale cu toc, spre suprinderea colegilor din platou, mai ales a lui Dani.

Amalia, responsabilă cu horoscopul de la Neatza, a reușit să meargă cu bicicleta în ciuda faptului că purta o pereche de sandale cu toc, spre suprinderea colegilor din platou, mai ales a lui Dani.

După ce a învățăt-o pe Flavia să meargă pe bicicletă (greu, e drept), ca mai apoi să ne arate el cam cum stă treaba cu maiestria (nici aici n-a ieșit bine, căci a dat cu fundul de pământ, la propriu, înregistrat și păstrat cu video), Dani a pus ochii pe Amalia, ale cărei picioare, spune Oțil, sunt mult prea lungi pentru acest sport. Mai ales în platou și îndeosebi... pe tocuri!

Era un copil când ne-a uimit cu vocea sa la ”Next Star”, iar acum e o domnișoară în toată firea! ”Fac ce simt”, melodia ... Berbecii petrec momente speciale alături de persoana iubită, însă Taurii se lovesc de probleme din toate părțile! Horosc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x