Antena Căutare

De ce pleacă femeile din relații, în funcție de structura lor numerologică. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi utile

Numerologul Corina Stratulat ne spune de ce femeile tind să renunțe la relația în care se află când nu mai primesc ceea ce își doresc. Femeile cu vibrația interioară 2,4,6 sau 8 au așteptări mai de la partenerul de cuplu, depind de liniștea în cuplu. Acestea tind către independență și pot rezista mai mult într-o relație, chiar dacă nu sunt satisfăcute.

o femeie langa fereastra si un barbat pe canapea care tine un inel in mana Galerie
Numerologul Corina Stratulat a vorbit astăzi despre motivele pentru care femeile pleacă dintr-o relație. Putem afla mai multe informații plecând de la vibrația interioară. | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat a vorbit astăzi despre motivele pentru care femeile pleacă dintr-o relație. Putem afla mai multe informații plecând de la vibrația interioară.

Fiecare dintre noi este unic și fiecare are un cod numerelogic care se poate calcula ușor folosindu-ne de data de naștere. Un aspect important este ziua de naștere pentru că putem afla care e vibrația interioară făcând suma cifrelor din zi.

Vibrația interioară este de la 1 la 9. În acest proces contează foarte mult și cifra destinului. Transformările prin care trece o persoană de-a lungul vieții vor influența mai târziu și felul în care se comportă într-o relație de cuplu.

Motivele pentru care femeile pleacă din relații, în funcție de vibrația interioară

Femeile care au o vibrație interioară 2, 4, 6 și 8 sunt femei care tind să fie dependente. Ele se simt foarte bine în cuplu, își doresc foarte mult un astfel de parteneriat și uneori ajung să țină cu dinții de relație, chiar dacă mai și suferă un pic uneori. Ele au vibrație interioară feminină.

Citește și: De ce pleacă bărbații din relații, în funcție de structura lor numerologică. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi utile

În schimb, femeile care au vibrație interioară masculină, adică 1, 3, 5, 7 și 9, sunt mai independente și de multe ori se descurcă și singure. Ele cred că le e mai bine singure decât în cuplu. Au nevoie de mai multă libertate și sunt chiar independente financiar. Scopul lor e să fie independente. Pentru ele, important e ca bărbații să le înțeleagă că ele își doresc să își câștige singure existența.

De regulă, o femeie pleacă dintr-o relație destul de greu, în momentul în care suferința este mult prea mare. Primul motiv pentru care o femeie alege să plece din relația de cuplu este faptul că nu primește susținere. Important este ca ea să vadă că partenerul ei încearcă. Ea, de regulă, nu pleacă la primul impuls.

Un alt motiv pentru care femeile pleacă dintr-o relație este acela că nu e ascultată sau înțeleasă. Multe femei cred că e o problemă faptul că partenerii lor nu se comportă uneori și ca niște terapeuți. Ele trbeuie să se descarce în alte locuri și să nu mai pună această presiune pe bărbat.

Citește și: Ce își doresc femeile, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Un al treilea motiv pentru care femeile pleacă este constituit de lipsa conexiunii sufletești. Poate să existe scântei și conexiune fizică, dar are nevoie și de conexiune sufletească. De asemenea, dacă nu îi este respectat spațiul, atunci va avea tendința să plece. Un bărbat trebuie să își protejeze iubita de celelalte femei din viața lui.

Salată de cartofi noi cu somon poșat și fulgi de migdale. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 24 mai 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x