Antena Căutare

De ce se îndrăgostesc bărbații? Echipa Neatza cu Răzvan și Dani a aflat răspunsul!

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a aflat de ce se îndrăgostesc bărbații și ce apreciează la o femeie.

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a aflat de ce se îndrăgostesc bărbații și ce apreciează la o femeie.

Bărbații se îndrăgostesc în marea lor majoritate de aspectul fizic al unei femei pentru că este primul lucru pe care ei îl văd. Însă există o categorie destul de mică de bărbați care se îndrăgostesc de anumite atitudini sau de anumite comportamente ale unor femei.

Marojitatea bărbaților tind să își dorească o relație cu o femeie frumoasă, superbă, însă nu de fiecare dată femeia de care se îndrăgostesc ei este dornică de o relație cu aceștia.

Procesul de îndrăgostire al unui bărbat se axează pe mai multi pași. În primul rând, aceștia observă femeia, apoi încearcă sa cultive o relație cu ea. Abia în pasul trei ajung să cunoască sufletul femeii respective .

De asemenea, cei mai mulți sunt atrași și de calitățile fizice ale femeilor, precum zâmbetul, părul, picioarele, ochii, dar există și cazuri în care bărbatul nu ține cont de aceste lucruri și nu se folosește de ele pentru a alege o femeie.

Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie candidat la preşedinţia României, la Neatza cu Răzvan și Dani: Avem nevoie să ridi... Cei mai buni aruncători de sulița din România, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x