Antena Căutare

De ce trebuie să înceapă școala la ora 8.00? Întrebarea la care nimeni nu găsește răspuns: Hoop, uite cum cade capul!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza cât de grea este prima zi de şcoală pentru elevii din clasele mici.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica ”Smiley News” de la Neatza un clip simpatic despre cât de grea este prima zi de şcoală pentru elevii din clasele mici.

Așa se face că, din plină vacanță, joacă și voie bună, un puști dus la gradiniță abia poate să-ți țină capul pe umeri. Ochii sunt grei, Moș Ene e insistent, iar somnul îl fură negreșit. Motivul? Ora 8 fix!

Anul școlat 2016-2017 a început luni, 12 septembrie și peste trei milioane de elevi și preșcolari vor merge la cursuri, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educației, Mircea Dumitru.

”Zi-le cum n-ai avut sandvișul tău niciodată! Cum te rugai să ne așeze în aceeași bancă!” Amintiri din prima zi de şcoal... Horia Brenciu & HB Orchestra s-au auzit până la cer și inapoi: Juratul X Factor a făcut super show la ”Neatza”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x