Antena Căutare

De pe scena X Factor, pe culmile succesului! Ad Libitum, fenomenul muzicii românești: "Pe 21 aprilie, va avea loc primul nostru concert. Credem că putem umple o sală întreagă cu 800 de oameni"

Ad Libitum, cuceritorii din grupa lui Carla's Dreams, trupa finalistă de la X Factor, sunt un adevărat fenomen al muzicii romaneşti. Invitaţi în platoul de la Neatza, băieţii au demonstrat încă o dată că îşi merita locul fruntaş în industrie.

Ad Libitum, cuceritorii din grupa lui Carla's Dreams, trupa finalistă de la X Factor, sunt un adevărat fenomen al muzicii romaneşti. Invitaţi în platoul de la Neatza, băieţii au demonstrat încă o dată că îşi merită locul fruntaş în industrie.

"Suntem în vizită la Bucureşti, cu gânduri numai bune. Am avut un eveniment, după care ne-am întâlnit cu Carla's Dreams, ne-am văzut la concertul lui (...) Am avut foarte multe ecouri pozitive, după X Factor, şi ne-am îmbarcat la un proiect ambiţios: primul nostru concert, pe data de 21 aprilie la Cluj.

Avem ambiţia de a fi singuri în concert că ni s-a spus că genul nostru nu va prinde, că trebuie să chemăm artişti. Noi credem că putem umple o sală întreagă cu 800 de oameni. Este pariul pe care cred că îl vom câştiga", mărturisesc băieții.

"Neatza cu Răzvan și Dani” lanseazã campania ,,Te iubesc, Mama!”... Se anunță primul bebeluș de la „Neatza”? Răzvan Simion, către Dani Oţil şi Flavia Mihăşan: "Sunteți perfect pregăti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x