Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

De Vlad Grigorescu sigur ați auzit! Câştigătorul primului sezon al show-ului iUmor sfidează toate legile umane și te lasă fără grai

 

Vlad Grigorescu, câştigătorul primului sezon iUmor, este unul dintre artiştii de top ai României.

Considerat cel mai bun din domeniul său, câștigătorul primului sezon iUmor se bucură de un număr mare de spectacole şi de fani, pe care i-a câştigat de-a lungul timpului.

Vlad a poposit și în platoul de la Neatza, unde și-a anunțat noul turneu, dar ne-a făcut și câteva demonstrații care, pe Flavia cel puțin, au lăsat-o mască.

Priviți! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe