Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Două zeițe de la Miss au venit la „Neatza”! „Noi suntem varianta feminină de Răzvan și Dani”

 

Invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", Diana Toma (Miss Tourism Universe România 2017) și Maria Ioana Hanzu (Miss Europe World 2018) au venit să vorbească despre concursul de miss din Tunisia!

De îndată ce și-au făcut apariția în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, cele două tinere au captat imediat atenția celor din jur.

De ce au susținut acestea că sunt varianta feminină a celor doi matinali și ce alte secrete au mai dezvăluit cele două frumuseți în cadrul emisiunii? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Apoi, cele două au primit o probă puțin diferită de cele de la concursurile de Miss. Mai exact, Dani le-a pus să împodobească bradul și a ieșit show de zile mari!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI