Antena Căutare

Două zeițe de la Miss au venit la „Neatza”! „Noi suntem varianta feminină de Răzvan și Dani”

Invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", Diana Toma - Miss Tourism Universe România 2017 și Maria Ioana Hanzu - Miss Europe World 2018 au venit să vorbească despre concursul de miss din Tunisia!

Invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", Diana Toma (Miss Tourism Universe România 2017) și Maria Ioana Hanzu (Miss Europe World 2018) au venit să vorbească despre concursul de miss din Tunisia!

De îndată ce și-au făcut apariția în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, cele două tinere au captat imediat atenția celor din jur.

De ce au susținut acestea că sunt varianta feminină a celor doi matinali și ce alte secrete au mai dezvăluit cele două frumuseți în cadrul emisiunii? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Apoi, cele două au primit o probă puțin diferită de cele de la concursurile de Miss. Mai exact, Dani le-a pus să împodobească bradul și a ieșit show de zile mari!

Locul în care voievodul Menumorut făcea istorie e astăzi un amărât de teren de fotbal!... Atenție, români! Cum alegi carnea de porc pentru Crăciun, ca să nu ai probleme de sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x