Antena Căutare

Din 1 martie, Observatorul de la Antena 1 aduce un nou concept de jurnal de știri din România!

De luni până vineri, între orele 12 și 14, Olivia Păunescu, Valentin Butnaru și Andreea Țopan vor prezenta un altfel de jurnal!

De luni până vineri, între orele 12 și 14, Olivia Păunescu, Valentin Butnaru și Andreea Țopan vor prezenta un altfel de jurnal!

Invitați în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Olivia Păunescu, Valentin Butnaru și Andreea Țopan au prezentat mai multe detalii cu privire la noul jurnal Observator!

Din 1 martie, Observatorul Antenei 1 aduce un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate se vor combina cu materiale din zona de infotainment. De luni până vineri de la 12.00 la 14.00, Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan vor face echipă în acest nou proiect.

Valentin Butnaru și Olivia Păunescu le vor aduce telespectatorilor informații din zona de sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber și vor avea constant invitat în platou câte un specialist din diverse domenii, care să dezvolte subiectele abordate în ziua respectivă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Răzvan, speriat de soarta colegului Dani! Ce se întâmplă cu Oțil? „În ultima perioadă ai fost văzut...”... Dani Oțil, mărturisiri din copilărie: ”Fratele meu mi-a scos un dinte de lapte cu o sfoară prinsă de clanța ușii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x