Antena Căutare

Din 1 martie, Observatorul de la Antena 1 aduce un nou concept de jurnal de știri din România!

De luni până vineri, între orele 12 și 14, Olivia Păunescu, Valentin Butnaru și Andreea Țopan vor prezenta un altfel de jurnal!

De luni până vineri, între orele 12 și 14, Olivia Păunescu, Valentin Butnaru și Andreea Țopan vor prezenta un altfel de jurnal!

Invitați în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Olivia Păunescu, Valentin Butnaru și Andreea Țopan au prezentat mai multe detalii cu privire la noul jurnal Observator!

Din 1 martie, Observatorul Antenei 1 aduce un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate se vor combina cu materiale din zona de infotainment. De luni până vineri de la 12.00 la 14.00, Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan vor face echipă în acest nou proiect.

Valentin Butnaru și Olivia Păunescu le vor aduce telespectatorilor informații din zona de sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber și vor avea constant invitat în platou câte un specialist din diverse domenii, care să dezvolte subiectele abordate în ziua respectivă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Răzvan, speriat de soarta colegului Dani! Ce se întâmplă cu Oțil? „În ultima perioadă ai fost văzut...”... Dani Oțil, mărturisiri din copilărie: ”Fratele meu mi-a scos un dinte de lapte cu o sfoară prinsă de clanța ușii!”...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x