Antena Căutare

Domnișoarelor, doamnelor, îl primim la pieptul nostru?! DANI s-a transformat în MĂRȚIȘOR! Țup, țup, „mă simt ca un bebeluș în placentă”!/ Flavia: „E tare, pe ce pun mâna aici?”

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a transformat într-un mărțișor.

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a transformat într-un mărțișor, spre surprinderea colegilor. Cu autorul unui balon umflat, așa cum a văzut el la alții pe internet, matinalul a reușit să devină un mărțișor veritabil, numai bun de strâns la piep.

A țopăit prin platoul de la „Neatza” până l-a desumflat și a luat forma unui ou... de Paște. Flavia, Amalia și Răzvan s-au amuzat teribil și s-au oferit să-l elibereze, dar Dani - cu puțin aer - a revenit la forma inițială.

Țup, țup, „mă simt ca un bebeluș în placentă”!, a spus Dani, în timp ce vecina Flavia a încercat să-l aute. „E tare, pe ce pun mâna aici?”, s-a întrebat asistenta.

În orice caz, faza e memorabilă și veți regreta dacă o ratați!

Mesajul zilei de pe Facebook te va face să râzi cu lacrimi în prima zi a primăverii! "Regret vitoru astept trecutu&... "Bucurie într-o farfurie", cel mai delicios mărțișor culinar de la Vlăduț! Și cum am putea să nu avem o primăv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x