Antena Căutare

Dorian Popa a devenit operator la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Artistul a dat vestea cea mare și fanilor nu le-a venit să creadă!

Dorian Popa este un artist extrem de talentat și asta s-a văzut mai ales când a fost invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vorbească mai multe despre debutul său...regizoral!

Dorian Popa este un artist extrem de talentat și asta s-a văzut mai ales când a fost invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vorbească mai multe despre debutul său...regizoral!

Artistul a fost însă modest și nu s-a lăudat cu performanțele sale:

„Este mult spus regizor, este vorba despre un om care s-a jucat cu o cameră”, a zis acesta.

„Băi, Pubere, câte kilograme are camera ta? Ia camera de la el și filmează interviul meu”, a indicat Răzvan.

„Iată debutul regizoral al lui Dorian Popa s-a transformat și în debutul de operator de cameră mobilă la Neatza”, a continuat prezentatorul.

Cine ar fi crezut că îl va vedea pe artist într-o asemenea ipostază? Urmărește mai jos videoclipul lansat de Jimmy Dub. Sau savurează și alte momente cu matinalii urmărind pagina oficială a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lissa i-a făcut pe toți să cadă în păcat! Piesa „In My City” le-a transformat pe fete în adevărate ispite sexy!... Lino Golden și Alex Velea au încins complet atmosfera la „Neatza” cu o piesă fierbinte! „Esti o fată bună, da' ți-aș fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x