Antena Căutare

„Drago-oferta” specială de Valentine's Day! CFR oferă bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți. Până când este valabilă promoția?

Oferta pentru îndrăgostiți ”Jumătate voi, jumătate noi!” constă în 50% reducere la cumpărarea a două bilete de tren pentru zilele de 14 și 24 februarie.

În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preţ pentru îndrăgostiţi sau parteneri de călătorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiţi "Jumătate voi, jumătate noi!", reducerea este de 50% din tariful biletului întreg şi se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută, în aceeaşi zi.

Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulaţie în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020 (click aici) la clasa I şi clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Românul care ar putea rezolva problema traficului infernal. Denis Tudor a plecat din România pentru a salva planeta: „Cr... Nu există așa ceva! Cătălin Oprișan și Marian Duță, primul sărut, în direct, la Gara de Nord: „Când îl sărută, cu buzițe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x