Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

"Duro, duro, duro, MAMASITA"!!! Oana, lecție de dans pentru Dani Oțil: „Ne aplecăm și dăm din șolduri”. ATENŢIE, moment de neratat!

 
+2 click pentru
galerie

Oana, lecție de dans pentru Dani Oțil: „Ne aplecăm și dăm din șolduri”. Cât de bine s-a descurcat prezentatorul de la Neatza aflăm din clipul de mai jos! 

 

Născută și crescută în România, OANA s-a mutat în Spania când avea doar 13 ani. S-a angajat la o vârstă fragedă ca să își ajute familia, iar pasiunea pentru muzică și-a dezvoltat-o în perioada liceului. Prima oară a cunoscut faima la 18 ani, după ce i s-a oferit un rol într-un videoclip muzical. 

În timpul călătoriei în Ecuador, frumusețea ei a captat atenția unei televiziuni naționale, unde a fost semnată imediat.

A cucerit Ecuadorul și America Latină cu frumusețea ei și a apărut în mai multe emisiuni TV. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI