Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Echipa Neatza cu Răzvan și Dani, ghidul vostru prin stațiunea Olimp! Aici s-a filmat "Nea Mărin miliardar"!

 

O perlă a litoralului românesc pe vremuri, stațiunea Olimp atrăgea în fiecare vară turiști străini care veneau în România pentru a-și petrece concediul. Hotelurile perfect amplasate, cu camere cu vedere la mare, își primeau oaspeții care scoteau din buzunare valută pentru a-și plăti vacanțele. 

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, din statiunea Olimp, alaturi de Diana Slav, ghid turistic si blogger, secretele statiunii Olimp, locul unde s-a filmat "Nea Mărin miliardar".

În 2019, stațiunea Olimp abia mai adună câteva restaurante și terase. Pare un loc liniștit, ales îndeosebi de familii și de cei care au un buget relativ redus pentru concediu, asta pentru că prețurile la cazare sunt considerabil mai mici decât în alte stațiuni de pe litoralul nostru. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI