Live acumObservator 12
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Echipa Neatza face turul teraselor după marea redeschidere. Ce reguli le dau bătăi de cap managerilor

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne explică regulile care le dau bătăi de cap managerilor de terase.

Românii abia așteaptă să ia masa în oraș, dar sunt atenți la măsurile de siguranță. Proprietarii acestora vor obligați să respecte numeroase reguli.

Pentru a se simți în siguranță, aproape 80% dintre români vor ca spațiile în care se ia masa să fie periodic dezinfectate, iar distanța dintre mese să fie mai mare ca până acum.

Proprietarii de restaurante se pregătesc și ei pentru a-i întâmpina. Lipsesc doar normele oficiale pe care să le aplice.

Cei mai mulți antreprenori se așteaptă să piardă jumătate din locuri pentru a respecta distanța dintre mese.

Purtarea echipamentului de protecție de către personal, dezinfecția periodică și limitarea interacțiunilor între clienți și ospătari sunt alte măsuri care vor fi respectate

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro