Antena Căutare

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Vineri, 9 februarie, matinalii de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani aniversează 16 ani de emisie live într-un mod inedit.

colaj Neatza cu Răzvan și Dani în platoul emisiunii, Ramona Olaru și toată echipa de la Neatza Galerie
Echipa Neatza cu Răzvan și Dani le-a pregătit telespectatorilor cea mai matinală petrecere a anului | Antena 1

Echipa le-a pregătit telespectatorilor cea mai matinală petrecere a anului, la Palatul Ştirbey Buftea, cu tematică inspirată din Great Gatsby, cu invitaţi speciali şi poveşti de colecţie.

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Au spus prezent la marea aniversare care va fi transmisă live, la Antena 1, începând cu ora 08:00, Ştefan Bănică, Pepe, Elvira şi Mihai Petre, Răzvan Fodor, Giulia şi Vlad Huidu, Eliza şi Cosmin Natanticu, Elena Gheorghe, Mandinga şi magicianul Robert Tudor.

Sunt 16 ani de când gazdele matinalului le aduc telespectatorilor zâmbete, informaţii, aventură și distracție fără limită şi îi invită totodată să le fie alături în continuare, zilnic, de luni până vineri, de la ora 08.00 şi duminică, de la ora 09.00.

„Consider că secretul longevităţii noastre porneşte şi de la faptul că noi doi ne cunoaştem de 40 de ani, ne ştim punctele tari şi mai ales vulnerabilităţile, ştim când să spunem şi mai ales când să nu spunem nimic!”, a declarat Răzvan, în vreme ce Dani a completat: „Pentru noi, înainte de orice altceva, Neatza înseamnă familie. Şi după cum bine ştiţi, chiar şi în familie, oricât de cei mai cei ar fi membrii familiei, dacă nu e şi o prietenie reală între ei şi susţinere, la bine şi, mai ales, la rău, lucrurile nu funcţionează!”

De-a lungul timpului, Răzvan și Dani au traversat țara, de la malul mării, în vârf de munte și până în inima Deltei şi le-au adus telespectatorilor momente memorabile și imagini spectaculoase. În timp, au primit în familia lor cea mai veselă gaşcă din România. Şi Super Neatza a devenit bucuria dimineților, cu mii de ore de emisii live, audienţe record şi poveşti speciale petrecute alături de telespectatori.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x