Antena Căutare

Echipa X Factor, în formulă completă la Neatza! Juriul și prezentatorii plus ultimele noutăți despre cel mai tare show TV al anului!

9 septembrie 2016. Ziua în care telespectatorii vor începe să privească un nou sezon al show-ului muzical „X Factor”, emisiunea care adună laolaltă cele mai promițătoare voci ale țării într-un spectacol grandios.

Încă de la primele ore ale dimineții, fanii au intrat în febra concursului, iar cei care au apărut în „ring” au fost cei patru jurați. Horia, Ștefan, Sergiu și Delia au fost invitații speciali ai prezentatorilor X Factor, Dani Oțil și Răzvan Simion.

Cei patru au făcut dezvăluiri despre noutățile apărute în noul sezon, dar și despre cele mai intense momente petrecute de cei patru în vara care s-a încheiat.

După ce Delia a povestit despre cea mai mare realizare a verii pentru ea, Ștefan Bănică a confirmat, declarând: „Eu confirm ceea ce a spus colega mea. Am mâncat după care am stat două zile la urgențe!”, a glumit vedeta!

Dani Oțil, pe coperta Men's Health! „Am fost într-o competiție cu mine însumi încă din copilărie!”... ”Zi-le cum n-ai avut sandvișul tău niciodată! Cum te rugai să ne așeze în aceeași bancă!” Amintiri din prima zi de şcoal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x