Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

El este romanul care face ceasuri pentru Jean-Claude Van Damme, Sylvester Stallone si Papa Francisc!

 

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Pucioasa, Dambovita, a stat de vorba cu creatorul de ceasuri Augustin Matei, celebru pentru ceasurile facute pentru Jean-Claude Van Damme, Sylvester Stallone si Papa Francisc.

Augustin a reușit să dea lovitura pe plan internațional cu accesoriile sale personalizate. Acesta a creat pentru Sylvester Sallone un ceas care reprezintă o siglă și un cap de mort dintr-un film în care a jucat el și jos scrie „still punching”. 

Pentru operele sale, designer-ul folosește chiar și bucăți reale de meteorit, iar prețul pentru aceste ceasuri de colecție începe de la 3.000 de euro. 

Augustin Matei are 38 de ani și a terminat Teologia 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI