Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star, pregătește lansarea unui nou proiect muzical: "Vor fi două variante. În română și franceză"

Elena Hasna a făcut furori în urmă cu șase ani, la ”Next Star”, când interpretarea piesei ”Je suis malade”, a Larei Fabian a impresionat Țări întreg. Prestația acesteia a fost urmărită de peste 28 de milioane de oameni pe youtube, iar acum continuă să-și construiască cariera în muzică.

A fost numită Celine Dion de România sau „Lara Fabian a României” şi a impresionat pe toată lumea cu prestaţia să fără cusur de la "Next Star".

Elena Hasna cântălive la Neatza cu Răzvan și Dani melodia "I love you, goodbye"

Au trecut șase ani de când Elena Hasna câștiga finala de popularitate a emisiunii ”Next Star”. Acum, fetița timidă cu voce uimitoare s-a transformat într-o puștoaică în toată regula.

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro