Antena Căutare

Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star, pregătește lansarea unui nou proiect muzical: "Vor fi două variante. În română și franceză"

Elena Hasna a făcut furori în urmă cu șase ani, la ”Next Star”, când interpretarea piesei ”Je suis malade”, a Larei Fabian a impresionat Țări întreg. Prestația acesteia a fost urmărită de peste 28 de milioane de oameni pe youtube, iar acum continuă să-și construiască cariera în muzică.

A fost numită Celine Dion de România sau „Lara Fabian a României” şi a impresionat pe toată lumea cu prestaţia să fără cusur de la "Next Star".

Elena Hasna cântălive la Neatza cu Răzvan și Dani melodia "I love you, goodbye"

Au trecut șase ani de când Elena Hasna câștiga finala de popularitate a emisiunii ”Next Star”. Acum, fetița timidă cu voce uimitoare s-a transformat într-o puștoaică în toată regula.

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Panică generată de Covid-19! 600 de persoane se prezintă, zilnic, la camera de gardă, după depistarea primului caz de co... Dani Oțil, probleme în dormitor cu iubita: "Eu muream de cald, ea de frig. Am crezut că sunt în pat cu o sarma!&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x