Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Emilian Nechifor își cântă povestea de iubire la Neatza cu Răzvan și Dani! Ascultă și tu piesa "Iubește-mă"!

 

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Emilian Nechifor, nouă revelație artistică a HaHaHa Production, lansează piesă și clipul "Iubește-mă", o poveste de iubire, scrisă de artist într-un moment dificil.

Pe Emilian Nechifor îl știm și de la X Factor. A fost în grupa Deliei, în 2016, în sezonul 6 și cu zâmbet fermecător, voce impresionantă şi o prezenţă exeptionala pe scenă, Emi Nechifor a cucerit repede publicul.

Astăzi, Emilian are o carieră înfloritoare în muzica românească și recent a lansat o nouă melodie. Piesa se numește "Iubește-mă" și are în spate o poveste inspirată chiar din viața sa.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI