Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Este cântăreaţă, psihoterapeut şi are probleme de exprimare! MI vs. Dani Oțil: "Dacă simţi că "despre" nu are loc acolo, poţi oricând să îl ignori"

 

Cântăreața MI are o teorie aparte despre spiritele nopții. ”Mă ajută artistic!”, a afirmat solista.

"Pentru că astăzi este ziua internaţională a fericirii, am venit să dezmint zvonurile despre care spiritele nopţii nu aduc neapărat ceva rău".

Dani sare imediat şi tine să o înveţe pe MI care este treaba cu "despre"-ul ăsta: "Dacă simţi că nu are loc acolo, poţi oricând să îl ignori". 

Continuarea este savuroasă. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe