Adină Lăcătușu, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a mers pe „drumul vinului” pentru a descoperi secretul celui mai bun vin născut în România.
Virgil Mândru, proprietarul domeniului, a prezentat felul cum se făcea vinul înainte, aceeași metodă care se păstrează și în prezent. Amforele sunt folosite de mai bine de 8.000 de ani, metodă descoperită în Georgia, iar cu ajutorul lor, crama din Tohani face cea mai bunp Fetească Negră din România. În aceste amfore se pun aproximativ 2.500 de kilograme de struguri, care după fermentare rămân 1250, până în 1500 de litri de vin.
Satul Tohani se află pe Drumul Vinului, un segment de 150 de kilometri dintr-un drum al vinului folosit de romani. Aici se află conservată vinoteca ce adăpostește peste 100.000 de sticle de vin de colecție.
La vinul roșu specific acestei crame, proprietarii au pregătit un prepart care să se îmbine perfect cu gustul băuturii, astfel că muschiul de antilopă din Africa de Sud asezonată cu câteva legume este perfectă.