Antena Căutare

Fashion House Pallady, al doilea centru outlet din România, locul perfect pentru city break de shopping (P)

Fashion House Pallady este destinația ideală pentru sesiunile de shopping. La doar 15 kilometri de freamătul Bucureștiului, poposești într-un soi de mic oraș, unde clădirile găzduiesc zeci de shop-uri și numeroase reduceri la branduri premium. Fashion House Outlet Centre Pallady este al doilea centru outlet din România, după Fashion House Outlet Centre București Militari.

Fashion House Pallady Galerie
Fashion House Pallady, al doilea centru outlet din România, locul perfect pentru city break de shopping | Antena 1

Fashion House Outlet Centre Pallady are întocmai atmosfera nonconformistă a unui mic oraș vechi. Situat pe drumul către mare, toate clădirile lui sunt structurate arhitectural precum cele istorice, din perioada Belle Époque a Bucureștilor, iar străzile curate, cu felinare și băncuțe cu mânere din fier forjat, redau exact liniștea și senzația că îți vei petrece o zi relaxantă acolo.

Fashion House Pallady, al doilea centru outlet din România, locul perfect pentru shopping

În apropiere de București, pe Autostrada Soarelui, Outlet Pallady reprezintă unul dintre locurile ideale pentru shopping, unde poți găsi cele mai cunoscute branduri premium, precum Marc O’Polo, Lee Cooper, U.S. Polo Assn. sau United Colors of Benetton, cu discount-uri substanțiale, între 30 și 80%.

Acolo a mers și Diana Munteanu de la Super Neatza, într-o super zi însorită de toamnă, care să-i aducă zâmbetul pe buze și un accesoriu de calitate, pe care să îl poarte cu drag mult timp de aici înainte.

Diana Munteanu: „Dragii mei, umblă vorba că s-a cam terminat vacanța, așa că am venit la Fashion House Pallady pentru un city-break de shopping. Atmosfera de aici te îmbie să te bucuri nu numai de o escapadă departe de agitația orașului, dar și de o sesiune de smart shopping în timpul săptămânii”.

Greu de crezut că cineva ar putea să plece cu mâna goală de acolo, așa că și Diana Munteanu și-a pus o geantă nouă pe umăr. A plecat încântată către platoul Neatza, după ce a încheiat filmarea.

Fiecare magazin premium de la Fashion House Outlet Centre Pallady este bine pus la punct, cu măsuri de limitare a răspândirii pandemiei, cu reduceri între 30 și 80% și un personal care te ajută oricând ai nevoie.

Peste 300 de locuri de parcare sunt la dispoziția clienților, dar și două linii de autobuz - R472 și R407.

La plecare, dacă tot v-ați potolit „pofta” de shopping, e recomandat să faceți o oprire și într-unul dintre restaurantele cu terasă ale micului oraș cu magazine premium, în timp ce pe copii îi lăsați să își consume energia la locul de joacă special amenajat în incintă.

Meniul zilei la Super Neatza, 26 octombrie 2021, gătit de chef Nicolai Tand: Tartă cu praz, musaca de legume și salată d... Rețeta zilei la Super Neatza, 27 octombrie 2021, preparată de chef Nicolai Tand - Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x