Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Faza zilei de pe Facebook! Tânăra a vrut să se pozeze sexy, dar a ajuns de râsul tuturor! "Săraci moare săraci şi restu cum vrea Dumnezeu"

 

Răzvan şi Dani au venit cu forţe noi şi cu o altă colecţie de mesaje savuroase găsite pe Facebook! Ca în fiecare dimineaţă, doza de râs îţi este dată de cei doi matinali, care se pricep de minune la făcut show!

De data aceasta, la rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus" avem de-a face cu o tânără care a publicat un mesaj ce nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu:  "Săraci moare săraci şi restu cum vrea Dumnezeu"

Urmăreşte clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii!

Citeşte şi:

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe