Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Faze tari la Neatza: coșul de gunoi, locul preferat de joacă al copiilor

 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip amuzant.

În videoclip sunt prezentați doi copii care au descoperit o nouă jucărie, un coș de gunoi. Aceștia fac cu răndul, unul îl deschide, în timp ce celălalt stă cu fața în dreptul capacului și așteaptă să fie lovit. 

Este imposibil să nu te pufnească râsul când vezi ce fețe fericite au atunci când sunt loviți de capac. Și după fiecare lovitură, se schimbă pentru a se lovi și celălalt.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI