Antena Căutare

Fenomene meteo extreme. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în următoarele trei luni. PROGNOZA METEO VARĂ 2018!

Meteorologii au emis prognoza meteo pe trei luni, în intervalul iunie - august 2018. În ultima parte a verii, ne-am putea confrunta cu secetă. 

Meteorologii au emis prognoza meteo pe trei luni, în intervalul iunie - august 2018. În ultima parte a verii, ne-am putea confrunta cu secetă.

În direct de la Administrația Națională de Meteorologie, Marian Duță a vorbit cu meteorologul Florinela Georgescu despre vremea din următoarea perioadă.

IUNIE 2018

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de normă climatologică de 18,3 grade Celsius în cea mai mare parte țării. Vom avea medii ceva mai ridicate în sud, sud-est șo vest de aproximativ 20 de grade, chiar local 22 de grade Celsius.

PROGNOZA METEO VARĂ 2018! În centru și nord vor fi medii de 14 - 16 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, vor fi normale, specifice perioadei în nordul și centrul țării și vor fi sub norma climatologică normală, deficitare în restul țării.

IULIE 2018

În luna iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât normalul perioadei în sud, sud-est. Dacă media multianuală lunară este de 20,2 grade Celsius, în sud, sud-est, vest, vor fi medii de 22-24 grade Celsius.

Precipitațiile vor fi sub media multianuală lunară.

Mai multe informaţii, în clipul de mai sus!

Matinalii de la "Neatza", exasperaţi de iubirea din jur. Flavia: "Nu mai suport, se iubesc NON-STOP"... Aşa ceva sigur nu ai mai auzit! Cea mai grea vioară din lume a venit la "Neatza" tocmai din America. Radu Jon,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x