Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Fetele de la saloanele de masaj erotic, mesaj complet neașteptat! Ce sunt rugați clienții să facă

 

Reporterul special al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a mers la un salon de masaj erotic pentru a face o descoperire incredibilă!

Maseuzele își invită astăzi clienții să stea în plus 15 minute gratuite, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi.

Acestea susțin astfel protestul față de lipsa autostrăzilor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI