Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Flavia, blondă?! Daaa! Platoul de la Neatza a răsunat de râsete! "Am trăit periculos weekendul ăsta! Am înțeles diferența dintre lobodă și ștevie"

 

S-a râs cu lacrimi, dis-de-dimineață, în platoul de la "Neatza". În prim plan, Flavia, cu o poveste de weekend.

Zice așa: Ce a făcut Flavia Mihăşan, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, în weekend? A fost gospodină!!! Ce-a fost? Gospodină, mă! 

În primul rând, blonda noastră a făcut cunoștință cu piața și a aflat diferența dintre ștevie și lobodă. Ne-a povestit chiar ea, printre hohotele de râs ale băieților.

"Doamne, ce copil am crescut, mi-a zis mama", a conchis vecina. Păi s-o auzim... 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE