Antena Căutare

Flavia Mihășan părăsește echipa ”Neatza”! Dani Oțil a făcut anunțul: ”Ne va privi de acasă, alături de burtica ei!”

Au trecut șase ani de zile de când Flavia Mihășan s-a alăturat echipei ”Neatza”, iar acum, 1 martie este ultima ei zi alături de matinali. 

Au trecut șase ani de zile de când Flavia Mihășan s-a alăturat echipei ”Neatza”, iar acum, 1 martie este ultima ei zi alături de matinali.

Dani Oțil a făcut anunțul în direct, acesta mărturisind că 1 martie este ultima zi de muncă a Flaviei, care urmează să devină mămică.

”Trebuie să facem anunțul ca în orice familie și în orice casă. Este ultima zi în care Flavia mai prezintă rubrica meteoa Flaviei. De luni, Flavia ne va privi de acasă, alături de burtica ei, în încercarea de a face ceea ce noi am ținut-o în loc de câțiva ani, pentru că e greu să-ți faci o familie când ai jobul ăsta. Pe Flavia am găsit-o greu, nu a vrut să vină de la început, ne-am rugat de ea câteva săptămâni și apoi i-am deschis drumurile. E suficient să dați câteva click-uri online ca să vedeți ce am făcut cu Flavia. Eu, personal, vreau să-ți mulțumesc pentru că m-ai făcut să dansez, n-am știut că pot să ridic o femeie deasupra capului", a spus Dani.

”Nu mă așteptam să ne spunem lucrurile astea aici, în platou. Sunt șase ani. Vă mulțumesc mult pentru tot și ne vedem după aceea.”, a spus și Flavia extrem de emoționată.

Flavia Mihășan, prezentatoarea rubricii meteo de la ”Neatza”, este însărcinată în șapte luni, iar în curând își va cunoaște copilul.

Martie este aici, iar Răzvan a împărțit ”un camion de flori”! Dani: ”Nu s-a putut abține! Vestitorul primăverii e ghioce... Flavia l-a luat la rost pe Dani, după ce a împărțit cadouri de 1 Martie: "Mi-ai dat mărțișor un țărănoi, iar Ramone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x