Antena Căutare

Flavia Mihăşan, vecina de la "Neatza", primul pictorial alături de Alexandru Ion: "Nu ne dorim o nuntă clasică, vrem ceva simplu"

El face în timpul liber un tip de sport mai agresiv, boxul, iar ea dansează în continuare, dar dintre ei doi, cel mai răbdător şi diplomatic… e Alexandru. Ea e dezordonată, el are o listă a listelor. „Prima dată am observat la ea picioarele. M-am prăbuşit şi m-am adunat cu făraşul“, povesteşte Alexandru. După aproape trei ani, pasiunea dintre ei e la fel de puternică.

El face în timpul liber un tip de sport mai agresiv, boxul, iar ea dansează în continuare, dar dintre ei doi, cel mai răbdător şi diplomatic… e Alexandru. Ea e dezordonată, el are o listă a listelor. „Prima dată am observat la ea picioarele. M-am prăbuşit şi m-am adunat cu făraşul“, povesteşte Alexandru. După aproape trei ani, pasiunea dintre ei e la fel de puternică.

Azi e ziua în care Alexandru împlineşte 29 de ani. La mulţi ani! Cum sărbătoriţi?
Flavia Mergem la teatru!
Alex Vedem Amadeus în seara asta, la Metropolis, jucat de o trupă din care am făcut parte şi eu o perioadă, cu prieteni buni şi talentaţi.
Flavia Iar înainte, mă scoate la masă… Just the two of us!
Party nu faceţi?
Flavia Nu, fiindcă avem un program încărcat, dar a primit tort azi-noapte, când s-a întors de la Ploieşti, unde a avut spectacol. I-am deschis uşa cu tortul cu lumânări aprinse. Dar el mă auzise când le-am aprins, îţi vine să crezi?
Adică ai auzit de dincolo de uşă?
Alex Da, dar oricum mirosisem ceva, fiindcă am întrebat-o dacă o mai sun când plec din Ploieşti. Şi a zis: „Da, sună-mă!“. „Păi, nu dormi?” Ea: „Nu, nu, că oricum trebuie să mă trezesc ca să mă trezesc!“ A fost o bâlbâială…
Flavia Nu mă pricep la surprize! În schimb, el mi-a făcut o petrecere surpriză anul ăsta şi pe cuvântul meu dac-am bănuit ceva. Au venit aproape toţi de la Neatza. Alex a complotat cu Dani şi le-a ieşit de minune.

Vă gândiţi la o familie?
Alex Înseamnă că lasă loc pentru asta, respectiv creează spaţiu fizic şi emoţional pentru asta, dar ne place să lăsăm lucrurile să se întâmple natural.
Flavia Uite, acum două luni am fost la nuntă la sora mea. A fost foarte frumos, dar parcă noi nu suntem aşa…
Dar părinţii vă bat la cap cu nunta?
Flavia Mama mă întreabă mereu. Dar ştie că sunt mai nonconformistă în sensul ăsta. Nouă ni se potrivesc lucrurile mai light. Dacă vom face vreodată vreo nuntă, nu cred că va fi pe tipul clasic, cu biserică, cu rochie de mireasă…
Asta cu nonconformismul înseamnă şi că aţi putea face un copil fără să vă căsătoriţi?
Alex Dar de ce nu?!
Flavia Clar! Vedem în jurul nostru atâtea poveşti clasice în care oamenii se căsătoresc şi se despart, încât e limpede că regulile astea şi-au dovedit inutilitatea.
Alex Încercarea de-a standardiza nişte comportamente umane e un eşec care duce la nefericire. Oamenii sunt diferiţi, speciali, imprevizibili, schimbători. Să încerci să stabileşti că lucrurile trebuie să se întâmple aşa, nu altfel, e ceva la care nu aderăm.
Flavia Asta nu înseamnă că dacă într-o zi simţim amândoi la fel nu am putea să…
Alex …să te iau de mână şi să mergem la primărie!

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI!

SURSA FOTO: OKMAGAZINE.RO

Pâine și... circ! Scuzați întârzierea, ”tovarășii inspectori” au declarat deschis anul școlar: ”Dragi elevi, dragi părin... Emoticoanele, de nelipsit în viața lui Dani Oțil! Oare de ce toată lumea râde de ”bulina galbenă” preferată a matinalulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x