Antena Căutare

Florin Ristei, la un pas să nu mai poată intra în propria mașină: „Am pățit vara asta”. Cu DIGI putea evita incidentul

În cadrul rubricii Ce vrea telefonul tău? de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Florin Ristei a povestit un moment în care lipsa semnalului bun la telefon i-a pus probleme. Ce a pățit artistul în această vară, chiar înainte de un eveniment.

Galerie
În cadrul rubricii Ce vrea telefonul tău? de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Florin Ristei a povestit un moment în care lipsa semnalului bun la telefon i-a pus probleme | Antena 1

La rubrica oferită de DIGI, Florin Ristei și Radu Bucălae au vorbit despre cât de importante au devenit telefoanele pentru noi. Smartphone-ul poate fi numit „cel mai bun prieten” în viața de zi cu zi pentru că ne ușurează fiecare activitate.

„Cât timp ați petrecut pe telefonul vostru săptămâna trecută?”, a întebat Florin Ristei în timp ce verifica o aplicație.

„Patru ore! Și am scăzut, de la șapte. Acum două săptămâni aveam șapte”, a dezvălui Radu Bucălae.

„Eu 6 ore și 48 de minute. Am stat mult săptămâna trecută”, a adăugat și colegul său.

Cu toate acestea, deși telefonul este nelipsit acum din viețile noastre, nimic nu este mai supărător decât să ajungi într-o zonă unde nu ai semnal. Florin Ristei a povestit un astfel de incident care a avut loc chiar înainte de un concert.

Florin Ristei a povestit un moment în care lipsa semnalului la telefon i-a creat probleme

Florin Ristei recunoaște că petrece foarte mult timp de internet și îi place să își ușureze viață folosindu-se de tehnologie. Cu toate aceastea, lipsa semnalului îi poate probleme.

În cadrul rubricii Ce vrea telefonul tău?, oferită de DIGI la Super Neatza cu Răzvan și Dani, artistul a povestit un astfel de moment. Aflat la un eveniment, acesta era la un pas să nu mai poată intra în propria mașină din cauza lipsei de semnal bun la internet.

„Am pățit vara asta, eram undeva la cântare cu băieții și aveam nevoie de internet pentru că îmi uitasem cheia de la mașină în mașină și puteam să deschid mașina doar prin aplicație. Și trebuie să mergi până într-un loc unde să găsești semnal bun ca să poți să îți deschizi mașina”, a povestit Florin Ristei.

„Și cu cât e semnalul mai bun, cu atât se deschide mașina mai repede. Că dacă ai semnal slab, stai și te uiți la mașină”, a reacționat Radu Bucălae.

„Sunt momente în care ai nevoie de semnal bun la telefon, fie că vrei să vorbești pe videocall, sau să stai pe internet, sau că ai de plătit TVA-ul, facturile sau orice. Că ești pe undeva prin munți și se face 25 și trebuie să plătești, ala că ai nevoie de semnal bun la telefon. Avem și pe prietenii noștri, care știu exact ce vor telefoanele noastre și vă oferă exact ce aveți nevoie”, a mai adăugat prezentatorul matinalului.

Telefonia mobilă DIGI se remarcă prin prin cea mai bună acoperire mobilă din țară, astfel că utilizatorii au semnal la telefon oriunde.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x