Antena Căutare

Florin Ristei s-a deghizat în turist, dar Răzvan și Dani l-au recunoscut imediat! Ce a pățit juratul X Factor

Surpriză uriașă chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1! Matinalii l-au surprins pe Florin Ristei, deghizat în…turist!

Chiar în timp ce prezentau emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, pe terasa unui mall din București, Răzvan Simion și Dani Oțil l-au recunoscut pe Florin Ristei, juratul emisiunii „X Factor”!

Florin Ristei, apariție neașteptată la Neatza cu Răzvan și Dani

Chiar dacă era îmbrăcat cu o ținută sport și purta ochelari de soare, matinalii l-au recunoscut imediat și l-au tachinat din plin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am aflat că Florin Ristei se afla pe terasa mall-ului pentru a căuta un loc bun de cântat, ca un adevărat profesionist ce este. În contextul restricțiilor și al epidemiei ed coronavirus, artistul a căutat soluția perfectă pentru a rămâne aproape de fani, prin spectacole!

Florin Ristei s-a deghizat în turist, dar Răzvan și Dani l-au recunoscut imediat! Ce a pățit juratul X Factor

Florin Ristei, prezentatorul emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Florin Ristei, prezentatorul emisiunii „X Factor” de la Antena 1

citește și: Florin Ristei, despre experiența de jurat „X Factor”: „Nu o să mă feresc să spun cuiva «Măi, cânți prost!»”

„Care e diferența dintre un solist vocal și o pizza mare, în perioada asta? Cu o pizza mare poți hrăni toată familia”, a glumit Răzvan Simion pe seama situației artiștilor, în contextul epidemiei de coronavirus din România.

Pe Florin Ristei îl vom putea vedea în calitate de jurat în noul sezon al emisiunii „X Factor” de la Antena 1, iar Dani Oțil și Răzvan Simion vor fi gazdele show-ului!

citește și: Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

Despre noul sezon X Factor de la Antena 1

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor.

Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Râdem, glumim, dar distanțarea socială e lege! Așa se merge, regulamentar, cu metroul: „Ca la poliție!” |Video... Selly, soluții pentru schimbarea sistemului de învățământ din România: "Nimeni nu ia în serios vocea elevilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x