Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

FOTO! Flavia Mihășan are o soră cu care seamănă leit: ”Nici nu știm care e una si care e cealaltă!”

 
+6 click pentru
galerie

Pe Flavia o știm cu toții, ne facem diminețile mai frumoase zi de zi, alături de cei mai simpatici prezentatori de tv din România, Răzvan și Dani. 

Aflată în vaanță, vecina noastră se plimbă peste tot și profită din plin de zilele rămase până la întoarcerea în studio. Însă nu-și neglijează nici prietenii de pe rețelele de socializare, cărora le oferă cele mai artistice fotografii.

Recent, Flavia a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de sora ei, de Sabina, cu care seamănă leit. 

Pozele sunt în galeria foto de mai sus! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe