Antena Căutare

Fotografia care i-a isterizat pe fani. Dani Oțil, lângă un picior misterios: „E ca și când i-ai zice să doarmă la tine și...”

Matinalul Antenei 1 nu este un fan al zilelor de 1 și 8 Martie. A spus-o în nenumărate rânduri și își menține părerea cât se poate de vocal ori de câte ori are ocazia. Astăzi, Dani a postat pe pagina sa de Facebook un altfel de selfie și un mesaj amuzant, dar cu mult substrat

Matinalul Antenei 1 nu este un fan al zilelor de 1 și 8 Martie. A spus-o în nenumărate rânduri și își menține părerea cât se poate de vocal ori de câte ori are ocazia. Astăzi, Dani a postat pe pagina sa de Facebook un altfel de selfie și un mesaj amuzant, dar cu mult substrat.

Vedeta Antenei 1 s-a pozat în platoul show-ului matinal, iar în plan secundar apare un picior „foarte ușor”, care, bănuiesc fanii, ar fi al Flaviei. Alături de incitanta imagine, Oțil a scris și un mesaj pe cât de amuzant, pe atât de interesant: „Azi...sa mergi la mall cu EA...si sa iti spună: "intru in magazine, dar nu cumpăr NIMIC", e ca in facultate cand ii ziceai "sa doarmă la tine, ca nu faceți NIMIC”

CRBL e ”Fitză”! Știți jucărioara aia din lemn, cu bilă, în mare vogă? Îi zice kendama, iar juratul ”Next Star” i-a lăsat... Smiley news: Cel mai prost film de acțiune japonez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x