Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Frumoasele de la Miss Summer Word 2019, în costum de baie, la Neatza cu Răzvan și Dani

 
+2 click pentru
galerie

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Simona Simionescu Dinu, director național Miss Summer Word România, a venit cu un proiect vizionar în materie de frumusețe, "România Frumoasă".

Și n-a venit singură, căci platoul emisiunii s-a umplut de fete frumoase și nu oricum, ci în costume de baie. Cine putea sta în mijlocul lor dacă nu Dani Oțil, care a luat "pulsul" fiecăreia și le-a urat succes în competițiile viitoare de frumusețe.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI