Antena Căutare

Fumătorii, mai expuși în fața COVID-19! Avertismentul medicilor! „Ei au două momente de expunere suplimentară” – VIDEO

Profesorul doctor Florin Mihălțan, medic primar pneumolog, a explicat, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, că fumătorii sunt mai expuși în fața noului coronavirus, Covid-19.

„Fumătorul are două momente de expunere suplimentară față de un nefumător. Este momentul îmbolnăvirii – unde se știe, din experiența Chinei, că există o expunere de trei ori mai mare ca risc la fumători față de nefumători de a face boala.

Al doilea moment este el al evoluției bolii, când, din cauza aceluiași deficit imunitar, există risc mai mare pentru fumători, de a ajunge în terapie intensivă, de a fi ventilați”, a explicat medicul.

Medicul a adăugat că un fumător este și mai contagios, pentru că tușește. În plus, este dispus să își minimalizeze simptomatologia – febră, tuse și gâfâială.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, pentru mai multe explicații ale medicului.

Cum „bat” nevestele coronavirusul! Dani Oțil, către Cătălin Oprișan: „Dacă mi-ai fi spus asta în februarie, te-aș fi înj... Cum să ne protejăm de infecția cu noul coronavirus la cumpărături. Cele mai importante reguli - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x