Antena Căutare

Gabriela Prisăcariu, reacție savuroasă când fiul său și al lui Dani Oțil și-a văzut tatăl la Neatza: „Hai să închidem televizorul”

Gabriela Prisăcariu a publicat pe contul său de Instagram imagini înduioșătoare cu fiul său și al lui Dani Oțil, în timp ce urmărea o rubrică de la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Colaj cu Gabriela și Dani Oțil și fiul lor Galerie
Gabriela Prisăcariu, reacție savuroasă când fiul său și al lui Dani Oțil și-a văzut tatăl la Neatza: „Hai să închidem televizorul. Nu trebuie să vezi cu ce se ocupă tatăl tău” | Antena 1 & Instagram

Dani Oțil are o rubrică tip pamflet la matinalul pe care îl prezintă la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Este sntrenorul de fitness "Boss-ul Libidinosul”, personaj pentru car epoartă perucă și colanți. Recent, soția sa la filmat pe Luca Tiago în timp ce se uit ala TV la acestă rubrică de fitness. Soția lui Dani Oțil nu a exitat să facă glume pe seama situației:

”Noi acum o să închidem televizorul, pentru că tu nu trebuie să vezi cu ce se ocupă tati. Parcă și văd, o să ne întrebi, tati, tu cu ce te ocupi? Tiago închidem televizorul, bine? E tata da, știu. El e tatăl tău, altul mai bun nu am găsit. Hai să închidem televizorul”, a spus Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela, gluma îndrăzneață cu care i-au surprins pe fani. Ce scenă de film au recreat

Luca Tiago, captivat de imaginile cu Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani

În imaginile publicate de Gabriela Prisăcariu s epoate observa cum Luca Tiago este foarte captivat de apariția tatălui său la televizor.

”Dragii mei, bine ați venit la emisiunea de astăzi. O emisiune foarte importantă pentru cei care apreciază sportul, pentru cei care admiră corpul bine clădit, pentru cei care înțeleg că în viața asta nu e totul despre ce mâncăm, ce bem, ci e despre ce consumăm”, a spus Dani Oțil la matinalul de la Antena 1.

Cum s-au cunoscut Dani și Gabriela Oțil

Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu s-au căsătorit în 2021 și tot în acest ani au devenit părinții unui băiețel pe nume Luca Tiago.

Dani Oțil și Gabriela Oțil formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România

Gabriela Oțil a povestit cum l-a cunoscut pe Dani Oțil.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a răspuns Gabriela Oțil la întrebarea „Cum l-ai cunoscut pe Dani Oțil?”.

Între Dani Oțil și soția lui, Gabriela Oțil este o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 42 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 30 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Ce spune matinalul despre diferența de înălțime dintre bărbat și femeie, având în vedete să partenera lui, Gabriela Prisăcariu, îl depășește cu 5 cm în înălțime

Gabriela Prisăcariu are înălțimea de 1,80 m și în ciuda diferențelor enumerate, pe care unii le-ar putea considera impedimente, cei doi nici măcar nu se gândesc! Ba mai mult, nu au niciun fel de regulă în această privință, dovadă fiind situația pe care Dani Oțil a expus-o în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, povestind o întâmplare de la o nuntă când mireasa era supărată că nu purta tocuri pentru că soțul ei ar fi părut mai mic de înălțime.

La o nuntă la care erau invitați, mireasa nu a fost lăsată să își pună tocuri pentru că ar fi fost mai înaltă decât soțul ei. Gabriela s-a dus către mire și i-a spus: „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ....?”. Răspunsul mirelui i-a lăsat mască pe amândoi.

Citește și: Videoclip înduioșător cu fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Pisăcariu. Cum a fost filmat micuțul lângă noul membru al familiei

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa "mea" (n.r mireasa bărbatului din poveste) era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ....?” și omul zice: ”E nunta mea, lasă-mă în pace!”.”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa "mea" (n.r mireasa bărbatului din poveste) era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ....?” și omul zice: ”E nunta mea, lasă-mă în pace!”.”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x