Căutare Live

„Te iubesc mami!". Gașca Zurli a lansat cea mai frumoasă declarație de iubire pentru mame! Video

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Gașca Zurli a lansat piesa "Te iubesc, Mami!", cea mai frumoasă declarație de iubire pentru mamele din întreagă lume.

Cuprins de emoție, Dani Oțil a sugerat să intrăm în luna martie cu o poveste autentică, care ar putea fi noua piesă "De ziua ta mămico" pe care o cântam când eram micuți.

"Este o piesă foarte duioasă, foarte frumoasă, pe care o putem cânta oricare dintre noi, chiar daca avem 50de ani sau 40 de ani sau 30", a spus Mirela Retegan, creatoarea Gașca Zurli

Tot proiectul Gașca Zurli are o bază solidă, naturală și reală.

Povestea Zurli s-a născut pe o nevoie existentă, dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. Mirela a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus.

Românii și epilarea la bărbați! Atenție, imagini ce stârnesc hohote de râs! „Fiecare cu aspirațiile lui ca și bărbat în ... Gașca Zurli în fața provocării celor cinci secunde! Cine a dat cele mai haioase răspunsuri...
Ultimele știri