Antena Căutare

Show la Neatza! Gașca Zurli a interpretat piesa "Dorințele"! De Ziua Copilului, Tanti Prezentatoarea le pregătește cea mai frumoasă surpriză copiilor bolnavi de cancer

Gașca Zurli, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a interpretat piesa "Dorințele" și a vorbit despre campania Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule.

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli și Presedintele Fundației Noua Generatie, lansează campania Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule.

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, campanie dedicată copiilor bolnavi de cancer din România

În spitalele din România sunt prinși de cumplitul cancer peste 1000 de copii. Țintuiți într-un pat, luni sau poate ani, își trăiesc viața între analize și proceduri.

Gasca Zurli - Oaia

Dorința Mirelei Retegan este ca împreună să le aducem zâmbetul pe chip, de 1 IUNIE!

De Ziua Copilului, Tanti Prezentatoarea le pregătește cea mai frumoasă surpriză. Fiecare pitic din secțiile de oncologie va primi un cadou și un mesaj video personalizat de la vedete, de la personajele din Gașca Zurli și din partea voastră, a celor care vor să le transmită gândurile lor.

În înfruntarea asta nedreaptă, copiii au nevoie de aliați, iar donațiile și mesajele voastre le vor face lupta puțin mai ușoară.

Grație donației și mesajului vostru vor simți că nu sunt singuri, ci au de partea lor milioane de oameni!

În ultima săptămână din luna mai, personajele Zurli vor deveni curierii iubirii și vor ajunge, pe rând, la câte un spital de oncopediatrie din țară, pentru a le oferi personal cadourile celor mici.

Gașca Zurli cântă piesa Anotimpurile, la Neatza cu Răzvan și Dani

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de ma sus!

Imagini spectaculoase de la Cota 2000 din Sinaia. Puteți pleca la munte să faceți alpinism și drumeții. Ce reguli trebu... Artistul care nu îmbătrânește! Ștefan Bănică a mărturisit care a fost partea bună a izolării la domiciliu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x