Căutare Live

Gică Popescu, despre perioada petrecută la Barcelona: "Nu îmi venea să cred. A fost un vis"

Gică Popescu, fost căpitan al Barcelonei, a participat cu echipa națională de fotbal a României la trei turnee finale ale Campionatelor mondiale (1990, 1994 și 1998) și la două ale Campionatelor europene de fotbal (1996 și 2000).

Gică Popescu a fost căpitanul celebrei echipe FC Barcelona, cu care a câștigat Cupa Cupelor. De-a lungul carierei a jucat la FC Universitatea Craiova, Steaua București, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur, FC Barcelona, U.S. Lecce, Galatasaray S.K. (cu care a câștigat Cupa UEFA în 2000), SV Hannover 96 câștigând 13 trofee.

A participat cu echipa națională de fotbal a României la trei turnee finale ale Campionatelor mondiale (1990, 1994 și 1998) și la două ale Campionatelor europene de fotbal (1996 și 2000).

Gică Popescu, amintiri din copilărie. Fostul căpitan al Barcelonei și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Oprișan: "Sifoanele au fost coşmarul copilăriei mele"

Gică Popescu, amintiri din copilărie. Fostul căpitan al Barcelonei și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Oprișan: &q... Simona Halep scrie istorie la Roland Garros. Poza care ne face mândri: "Scrie Roland Garros acolo, e locul întâi?&q...
Ultimele știri