Antena Căutare

Gina Pistol, în direct, din autoizolare! Ce nu se vede în „Asia Express”. „Erau dimineți în care nu aveam apă, ca să mă spăl” – VIDEO

Gina Pistol s-a autoizolat la domiciliu. Frumoasa prezentatoare de la „Asia Express" a povestit, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, câte ceva din ceea ce nu se vede la televizor, de pe „Drumul Comorilor”.

„Când trebuie să mă trezesc, mă trezesc. Atunci când sunt la filmări, dorm și câte trei ore pe noapte. Doar că acum, creierul meu o ia ca pe o minivacanță, așa.

Nu îmi este deloc ușor să rămân țiplă, pentru că vremea ne-a dat de furcă. Ori era foarte cald și umiditate mare, ori ploua foarte mult și era frig și a trebuit cumva să ne descurcăm, noi stând toată ziua pe teren”, a spus Gina Pistol.

Prezentatoarea a mai spus că nu a avut în „Asia Express”, sezonul 3, cazări de cinci stele, ci chiar unele cu condiții mai puțin bune decât cele nimerite de unii dintre concurenți.

„N-am avut cazări de cinci stele. Uneori, unii dintre concurenți nimereau mult mai bine decât noi, la cazare. Erau zone unde nu prea găseam cazare. Noi, cei din echipa de producție, eram destul de mulți și trebuia cumva să ne găsim toți în același loc. Și era foarte greu. Erau dimineți în care nu aveam apă, ca să mă spăl. Și trebuia să arăt pe sticlă fresh. Și trebuia să improvizez”, a mai spus Gina Pistol.

Splendida prezentatoare a dezvăluit și cum își petrece timpul acasă, în autoizolare.

„Fac aceleași lucruri pe care le fac în mod normal, atunci când am timp – adică curățenie, gătesc, sport, ascult muzică, urmăresc filme”, a spus ea.

Camelia Bălțoi și Răzvan Simion versus Dani Oțil și Alexandra Tudor, tenis de masă cu baloane! S-a lăsat cu distracție! ... Lidia Buble l-a dat de gol pe Răzvan Simion! Cum o răsfață, în autoizolare! Dani Oțil: „Acolo doarme el când întârzie ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x