Antena Căutare

Good morning, Mr. President! Alegerile din SUA, dezbătute și la Neatza: ”Dacă Obama tot rămâne liber, nu mai bine vine acilișa”

Echipa de la Neatza dezbate alegerile prezindențiale care au avut loc in Statele Unite ale Americii. La ce concluzie au ajuns matinalii?

Echipa de la Neatza dezbate alegerile prezindențiale care au avut loc in Statele Unite ale Americii. La ce concluzie au ajuns matinalii?

"Nu putem trata mai nimic din punct de vedere politic pentru că nu ştim, nu ne pricepem. În plus, este atât de complicat sistemul lor de vot încât nu poate fi falsificat. Mie îmi place de Obama, are nişte discursuri... Ba pot să spun că sunt fan Barack, aşa că zic să vină aici, să fie preşedintele României. Aşadar, dacă tot rămâne liber, nu mai bine vine acilișa?!", se întreabă Dani.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie. Racii primesc o sumă importantă de bani... Smiley News: Nu avem voie să uităm! Șapte ani de la moartea lui Gheorghe Dinică: "În război aşa e: scapă cine poate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x