Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Haha! Cum "discută" ei, n-o face nimeni: Flavia vrea să fie mare, Dani nu întelege de ce! Oglindaaa, la ce vă gândeați?

 

Iubire mare între Dani și Flavia, iar discuțiile lor se traduc întotdeauna în râsete și contraziceri cu iz de voie bună. Doar așa e între colegi!

Pe "agenda zilei", o temă mult prea puțin abordată până acum. Astfel, Dani și Flavia au dezbatut la "Neatza cu Razvan si Dani" un subiect delicat: "De ce sunt oglinzi în toaletă?" 

Cu argumente pro (de la Flavia) și contra (de la Dani), aflăm că, datorită oglinzilor pare mai mare (încăperea, da?) și tot datorită lor, fetele pasionate de selfie-uri își găsesc cadrul potrivit. 

Iar asta e doar o mică parte! Să le dăm, așadar, cuvântul!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe