Antena Căutare

Hahaa! Cele mai tari glume care circulă pe Internet, după lansarea iPhone 8: "Abia mi se închisese rana de la primul transplant de rinichi"

Pentru a sărbători zece ani de la lansarea primului model de telefon iPhone, gigantul Apple a decis să scoată pe piață iPhone8, iPhone 8 Plus și modelul iPhone X , despre care se spune că ar fi telefonul viitorului! 

Pentru a sărbători zece ani de la lansarea primului model de telefon iPhone, gigantul Apple a decis să scoată pe piață iPhone8, iPhone 8 Plus și modelul iPhone X , despre care se spune că ar fi telefonul viitorului!

Iphone X a fost o adevărată provocare pentru producători, căci aceștia și-au dorit să ofere utilizatorilor o experiență cu adevărat unică: un ecran complet! Avem de-a face cu un ecran spectaculos de 5,8 inci diagonală, adică 2436 x 1125 pixeli.

Prețul piperat, însă, e subiect de numeroase poante. Iată cele mai tari glume care circulă pe internet după lansarea noilor modele de iPhone.

Răzvan n-a mai apărut la ”Neatza”: "Bă, să nu îmi mai ascundeţi cârjele! Nu mai faceți glume de-astea cu schiopu'!&... Vaaaai, cam cât de adorabil e clipul acesta! Imagini de colecţie cu o ”mini Flavia”, din vremea când era o mică balerină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x