Antena Căutare

„Eram rușinos”. Helmuth Duckadam, mărturisiri emoționante despre Crăciunul pe are vrea să îl uite! Ce a gătit anul acesta pentru familie

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, a făcut mărturisiri emoționante, în cea de-a doua zi de Crăciun. Fostul fotbalist a fost vizitat de echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a fost surprins… La cratiță.

„Astăzi eu doar îl supraveghez, îl supervizez. Astăzi face ceea ce îi place lui în bucătărie. În rest, nu prea se bagă el. Însă, astăzi îi place să facă platourile. De obicei, el le pregătește. I-am spus ce să pună în baiț la carne. Astăzi el este bucătarul”, a spus Alexandra, soția lui Helmuth Duckadam. Fostul fotbalist a dezvăluit ce a pregătit pentru familie.

Helmuth Duckadam a pus sub brad și o păpușă specială pentru familia lui. Povestea acesteia este extraordinară.

„Am primit această păpușă în urmă cu 54 de ani. Arată foarte bine la vârsta ei, mai bine decât mine. Am primit-o de la bunica mea, când a fost în Canada, în 1966. A avut ea grijă de această păpușă, mulți ani, după aceea mama, iar acum o păstrez eu cu sfințenie și sper că Julien o va păstra în continuare”, a spus el.

„Cadoul meu de anul acesta este acea colecție de mănuși ce va fi într-o ediție limitată, de 86 de perechi”, a precizat Helmuth Duckadam.

Despre primul Crăciun după Sevilla, Helmuth Duckadam a spus că nu a fost unul prea fericit și că preferă să îl uite.

„Primul Crăciun după Sevilla nu a fost unul prea fericit, pentru că după câteva luni am avut acel accident ce m-a oprit din a mai face sport de performanță. Am avut acel cheag de sânge, anevrism, am fost operat și eram în convalescență. Prefer să uit acel Crăciun. Anul acesta a fost un Crăciun cu familia mult mai frumos și mă bucur că am reușit să trăiesc aceste clipe frumoase alături de cei dragi”, a explicat Helmuth Duckadam.

În copilărie, Helmuth Duckadam mergea cu… Steaua, sperând că mergând la colindat va primi bani de la rude.

„Eram rușinos, dar mergeam la colindat, pentru că mai primeam și eu niște bănuți. Că o ciocolată mai primeam de la mama, de la tata, dar bănuții doar de la neamurile pe care le colindam”, a mai spus el.

Cum îți este recomandat să petreci Revelionul, în funcție de zodie! Berbecii sunt dispuși să accepte orice invitație, ch... Cătălin Oprișan, cu ochelari de vedere, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. L-a găsit pe Moș Nicolae, fiul lui Moș Crăciun! „...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Ultimele știri
x