Antena Căutare

Holograf, melodie pentru pandemie! Piesa „N-ai de ce să pleci” e senzație curată

Moment de senzație în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, atunci când băieții din trupa Holograf au făcut show de zile mari cu cea mai recentă piesă a lor, intitulată „N-ai de ce să pleci”!

Cei care au suferit mult din cauza izolării la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus au fost artiștii, care nu au mai avut posibilitatea de-a susține spectacole sau concerte.

HOLOGRAF A LANSAT PIESA „N-AI DE CE SĂ PLECI”

Totuși, băieții de la trupa Holograf nu au stat degeaba, ci au ales să folosească acest timp într-un mod cât mai constructiv!

citește și: Trupa Holograf a dat iar lovitura! Artiștii au făcut cel mai tare videoclip, folosind ce au găsit prin casă

Și uite așa, Dan Bittman și cu ai săi colegi de trupă au filmat videoclipul piesei „N-ai de ce să pleci”, folosind ceea ce au avut la îndemână!

Holograf, melodie pentru pandemie! Piesa „N-ai de ce să pleci” e senzație curată

Holograf a lansat o super piesă, numită „N-ai de ce să pleci”

Noua piesă este deja online și ne îndeamnă să stăm totuși acasă atâta timp cât este nevoie. Piesa era compusă de dinainte de epidemia de coronavirus, dar mesajul s-a potrivit ulterior!

citește și: Nu arunca dozele de bere! Poți face o chitară electrică de milioane, în câteva minute | VIDEO

Cei cinci membri ai trupei au filmat pe parcursul a câteva zile fragmente din videoclipul piesei "N-ai de ce să pleci”. Noul single cu videoclip este porția de optimism pe care trupa o oferă publicului ca antidot la plictiseală.

Invitați la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, artiștii nu doar că au făcut spectacol de zile mari, dar au și demonstrat că nici epidemia de coronavirus nu-i poate face să-și iasă dni formă!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi și tu cea mai recentă piesă a trupei Holograf!

Cum te machiezi dacă porți mască de protecție! Greșeala ce duce la apariția acneei... Horoscopul zilei, 4 iunie 2020. Nativii Berbec își îndreaptă atenția către muncă și carieră. Ce zodie este obsedată de b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x