Antena Căutare

Horoscop 15 ianuarie 2021. Gemenii vânează o aventură, află ce se întâmplă cu Vărsătorii

Vărsătorul are parte de lucruri pozitive astăzi. Taurii și Leii nu trec printr-o perioadă atât de favorabilă. Astăzi suntem tentați să încercăm experiențe noi, neconvenționale. Spre după amiază, ritmul se încetinește, iar zodiile iau o pauză bine meritată pentru a digera evenimentele recente.

Horoscop 15 ianuarie 2021
Horoscop 15 ianuarie 2021 | profimediaimages.ro

Horoscop 15 ianuarie 2021 Berbec

Astăzi ești idealist și cu gândul la binele celorlalți. Ești dispus să îți iei unele angajamente, doar că peste o vreme le vei revizui și s-ar putea să nu mai rămână în picioare. Spre seară, te simți obosit și tot ce îți vei dori este să stai tu cu tine.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Taur

Ziua începe în forță și vei fi super solicitat pe plan profesional. De asemenea, s-ar putea să fie destul de dificil să eviți un conflict. În ciuda piedicilor, mulți nativi vor triumfa și se vor impune.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Gemeni

În prima parte a zilei, mintea ta colindă în alte direcții și vânează o aventură. Spre după amiază, devii mult mai ancorat în realitate și îți iei responsabilitățile în serios.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Rac

Dimineață s-ar putea să nu ai chef să vorbești cu nimeni, însă pe parcursul zilei te poți enerva din cauza unor taxe și a unor cheltuieli neprevăzute. Înspre seară, lucrurile revin la normal.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Leu

Relația ta sau un parteneriat o poate lua într-o direcție în care nu te așteptai. Vrei echilibru și stabilitate, dar se pare că Universul are altă strategie. Prioritatea ta astăzi ar trebui să fie cariera, mai ales în prima parte a zilei.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Fecioară

Analizezi o situație din mai multe unghiuri și, deși ai vrea să bați palma cu cineva, lucrurile încă tărăgănează. În cazul în care te simți ca un vulcan, consumă-ți, mai degrabă, energia prin sport.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Balanță

Astăzi ești vocea rațiunii și îi încurajezi pe toți cei care au nevoie. Ești încă de dimineață cu zâmbetul pe buze și poți ajunge să dansezi când nu te vede nimeni. Ar fi recomandat să te ocupi de lucrurile pe care le-ai început deja

Horoscop 15 ianuarie 2021 Scorpion

Ies discuții neplăcute cu soacrele sau cu părinții. S-ar putea să te tenteze să faci niște investiții, doar că trebuie să fii conștient că pot fi destul de riscante. Sunt și Scorpioni care duc dorul unei aventuri.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Săgetător

Astăzi ești ușor zăpăcit și destul de împrăștiat. Cei din jur nu îți înțeleg opiniile și tocmai pentru că este ceva nou, ei vor avea tendința de a nu fi de acord cu tine. Iar spre după amiază, petreci timp în tihnă și nu îți dorești socializare.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Capricorn

Poți traversa o perioadă în care veniturile sunt instabile sau la fel de repede cum încasezi, se și duc banii. Este posibil ca salariul să treacă prin mari schimbări.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Vărsător

Vrei să schimbi ceva legat de o relație. Nu mai ai răbdare ca lucrurile să decurgă așa cum au decurs până acum. Odată ce te decizi încotro să o iei, te vei simți ușurat.

Horoscop 15 ianuarie 2021 Pești

Te poate cuprinde melancolia astăzi, însă ea se datorează oboselii și a epuizării. Chiar dacă visezi cu ochii deschiși, încearcă să rămâi ancorat în realitate. Spre după amiază, ți se schimbă starea și acesta este un lucru foarte bun.

Rețetă de aripioare picante cu garnitură de cartofi și mere și sos delicios, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dan... Rețetă de Tort Pavlova cu frișcă și fructe de iarnă, preparată de Vlăduț la Super Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x